24H uintiviesti

Hyvinkään Uimaseura järjestää  6.-7..8. 12:00-12:00 Hyvinkään maauimalassa 50m radalla 24h uintiviestin. Viestissä kaksi edustusjoukkuetta ja kumppanuusjoukkue pyrkii 24h aikana keräämään mahdollisimman paljon uintimetrejä. Joukkue ui viestimäisesti yhden uimarin ollessa vedessä kerrallaan. Tapahtumalle pyritään saamaan paljon paikallista julkisuutta. Viestintäkanavina käytetään paikallista lehteä (Aamuposti), seuran viestintäkanavia ja yhteistyökumppanien viestinkanavia.  

Kahden edustusjoukkueen lisäksi tapahtumassa ui kumppanuusjoukkue, johon kutsutaan uimaan seuran yhteistyökumppaneita, yrityksiä ja tavallisia kansalaisia sekä kutsuvieraita. Kutsuvierailta ei oteta osallistumismaksua. Loput kumppanuusjoukkueen kilometreistä uivat seuran uimarit. Seuran uimareista viestiin osallistuvat seuran viikkoryhmät (kilpauinti, aikuistenryhmät ja harrasteuimarit). Seuran uimareilta ei peritä maksua viestiin osallistumisesta. 

Tapahtumalla pyritään saamaan julkisuutta seuralle ja uimataidolle, joka on tärkeä kansalaistaito. Hyvinkään Uimaseura on seura, jossa kaiken ikäiset voivat harrastaa uintia omalla tasollaan. Hyvinkään Uimaseura on kaikkien hyvinkääläisten uimaseura. Seura pyrkii tapahtumalla tuomaan ihmisten tietoisuuteen, miten tärkeää työtä seura tekee vesiliikunnan eteen kaupungissa. Hyvinkään Uimaseura on kaupungin suurin ja monipuolisin vesiliikunta liikuttaja. Seuralla on toimintaa vauvauinnista aikuisten kurssi- ja harrastetoimintaan. Seura tarjoaa monipuolisesti kuntalaisille erilaisia vesiliikunnan lajeja vesipallosta hengenpelastuskerhoihin.  

Seura kerää myös varainhankintaa tapahtumasta, koronapandemian aiheuttamiin kustannuksiin. Yritykset ja tavalliset kansalaiset voivat ostaa Hyvinkään Uimaseuran uimareiden uimia metrejä tai tulla itse uimaan viestiin. Yhteistyökumppani voi osallistua tapahtumaan alla olevien pakettien mukaan. Paketteja voidaan myös räätälöidä yhteistyökumppanin tarpeiden mukaan. Tapahtumasta tuotetaan koko 24 tunnin ajan SoMe materiaalia seuran viestintäkanavissa. Saadaan yhdessä Hyvinkää uimaan vieläkin enemmän! 

 

Yhteistyöpaketit 

 1. 24H uinnin sponsorointi 

24H uintiviesti tapahtuman sponsorointi 50€

Sponsori saa näkyvyyttä tapahtumapaikalla kuulutuksissa sekä nimi mainitaan tapahtuman sponsorina seuran viestintäkanavilla.

ILMOITTAUDU

 

2. 1H osallistuminen viestiin osana joukkuetta 

Viestiin osallistuminen yksin 20 €, tunti uintiaikaa

Osallistuminen viestiin yksilönä, jolloin osallistut viestiin uimalla tunnin ajan kumppanuusjoukkueessa.

Huomioi, että uinti tapahtuu myös yöllä, joten tässä on mahdollisuus yöuinnille!

Uintiaikaa voi sopia haluamalleen ajalle, mikäli aika on vielä vapaana. Uintiaikaa voit tiedustella infon alla olevasta yhteystiedosta.

Tarkemmat toimintaohjeet tapahtumasta lähetetään osallistujille viikkoa ennen tapahtuman alkua.

ILMOITTAUDU

 

3. 1H osallistuminen viestiin joukkueena

Osallistuminen viestiin joukkueena 50 €, tunti uintiaikaa.

Osallistuminen viestiin joukkueena. Joukkueelle keksitään nimi, joka ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä kommenttikenttään. Joukkue huolehtii kumppanuusjoukkueen viestin etenemisestä tunnin ajan. Ryhmä saa rytmittää omat uintiosuutensa 1h aikana, miten haluaa.

Huomioi, että uinti tapahtuu myös yöllä, joten tässä on mahdollisuus yöuinnille!

Uintiaikaa voi sopia haluamalleen ajalle, mikäli aika on vielä vapaana. Uintiaikaa voit tiedustella infon alla olevasta yhteystiedosta.

Tarkemmat toimintaohjeet tapahtumasta lähetetään osallistujille viikkoa ennen tapahtuman alkua.

ILMOITTAUDU

 

Wiljam Leinonen 

Toiminnanjohtaja 

Hyvinkään Uimaseura ry. 

 

Puh. 0413156031 

Sähköposti. wiljam.leinonen@uimaseura.fi 

https://hyvinkaanuimaseura.fi 

 

Seuraa meitä SoMe:ssa! 

Facebook: https://fi-fi.facebook.com/hyvinkaanuimaseura 

Istagram: https://www.instagram.com/hyvinkaanuimaseura/?hl=fi 

 

Hyvinkään Uimaseuran arvot ja eettiset periaatteet

Arvot 

Arvot määriteltiin seuralle tärkeiksi tavoiteltaviksi arvoiksi. Joita haluamme olla tulevaisuudessa. 

Edistyksellinen 

Haluamme olla innostavia ja edellä aikaamme. Seurana haluamme olla suunnannäyttäjänä muille ja edelläkävijöinä. Tästä syystä seura on myös houkutteleva ja asetamme organisaatiolle pitkäjänteisiä tavoitteita. Meillä on rohkeutta tarttua uuteen ja tehdä toisin kuin ”aina ennenkin”. 

Ammattimaisuus ja laadukkuus 

Olemme ammattimainen luotettava toimija. Toimintaamme kuvaa laadukkuus. Toimintamme on selkeää ja vakaata ja toiminnassa on selkeää johdonmukaisuutta. Valmentajamme ovat asiantuntevia ja he pyrkivät kehittämään itseään. Monipuolisuuden kautta pyrimme menestymään. Kehitämme työnantajana jatkuvasti valmentajiamme ja ohjaajiamme. Uinti-Akatemia pyrkii luomaan vesiurheilun ammattilaisia koko Suomen uintikentälle. 

Liikunnan ilo ja yhteisöllisyys 

Liikunnan ilo on meille sydämen asia. Pyrimme luomaan ystävällisyyden ja yhdessä tekemisen kautta osallistuvaa yhteishenkeä. Meillä on me-hengen mukainen kannustamisen kulttuuri. Jäsenten osallistuminen ja hyvät teot näkyvät joka päivä toiminnassamme. 

Liikuntakasvatus 

Lasten ja nuorten kasvattaminen terveiksi nuoriksi aikuisiksi näkyy toiminnassamme. Ohjaamme nuoria myös tunne taidoissa, työelämätaidoissa sekä muissa elämän taidoissa.

 

Eettiset periaatteet 

Eettiset periaatteet määriteltiin seuralle tärkeiksi perusperiaatteiksi. Nämä perusperiaatteet ohjaavat joka päiväistä toimintaamme. 

Turvallinen ja tasa-arvoinen 

Toimintamme on turvallista ja tasa-arvoista. Kaikki ovat tervetulleita meidän seuraan. Meille on helppo tulla ja meille voi tulla omana itsenään. Kaikki jäsenet ovat tärkeitä meille. Kiusaamiselle meillä on nollatoleranssi ja arvioimme aika ajoin meidän yhdenvertaisuutta.  

Elämän mittainen uintimatka 

Haluamme tarjota jäsenillemme elämän mittaisen uintimatkan, joka alkaa vauvauinnista ja päättyy aikuisuimariin. Matkalle voi liittyä mistä vain kohtaa ja kaikille löytyy tilaa yhteisessä harrastuksessa ja rakkaudessa veteen. 

Avoin ja rehellinen 

Toimintamme on läpinäkyvää ja avointa. Pyrimme tiedottamaan rehellisesti ja avoimesti. Käsittelemme vaikeatkin asiat rohkeasti ja pyrimme kehittymään.  

Perinteet 

Vaalimme seuran pitkää historiaa. Seura on kasvattanut vuosien varrella monia arvokisamenestyjiä, ammattivalmentajia sekä elinikäisä liikkujia. Kaikki ketkä ovat joskus kuuluneet seuraan ovat osa meidän seuran tarinaa. Kipinä ja liekki siirtyvät sukupolvelta toiselle.