Aikuisten tekniikkaryhmä 1 alkeisryhmä

Aikuisten tekniikkakurssilla keskitytään kehittämään jo uimataitoisten uimareiden uintitekniikkaa. Pääpaino tulee olemaan vapaauinnin uintiasennon, hengitystekniikan ja mm. itselle sopivan käsivedon ja potkutekniikan kehittämisessä, tavoitteena yhä pitkäkestoisempi sujuva ja vaivaton eteneminen vedessä.  Muita mahdollisesti mukaan otettavia aiheita ovat esim. allaskäännökset sekä rinta-, selkä, ja/tai perhosuinnin perustekniikka (näistä sovitaan ryhmän kesken kurssin edetessä).

Aikuisten tekniikkaryhmä 2 jatkoryhmä

Aikuisten tekniikkakurssi 2 keskitytään kehittämään jo uimataitoisten uimareiden uintitekniikkaa. Tavoitteena on, että tekniikkakurssi 2:lla mennään asioissa ykkösryhmää pidemmälle. Sopii erinomaisesti aikaisemman tekniikkakurssin käyneille.

Pääpaino tulee olemaan vapaauinnin uintiasennon, hengitystekniikan ja mm. itselle sopivan käsivedon ja potkutekniikan kehittämisessä, tavoitteena yhä pitkäkestoisempi sujuva ja vaivaton eteneminen vedessä. Muita mahdollisesti mukaan otettavia aiheita ovat esim. allaskäännökset sekä rinta-, selkä, ja/tai perhosuinnin perustekniikka (näistä sovitaan ryhmän kesken kurssin edetessä)

Ohjaajat ovat kokeneita ja koulutettuja uimakouluohjaajia tai kilpavalmentajia, joukossamme on myös apuohjaajia jatkuvuuden takaamiseksi.

Aikuisten tekniikkaryhmissä altaalle tullaan omatoimisesti, ohjeistamme ryhmän uimalan toimintamalliin ennen kauden ensimmäistä harjoitusta.

Kaikista muutoksista tiedotetaan erikseen ryhmälaisille myClub-järjestelmän kautta ja lisäksi tiedotamme muutoksista myös sivusomme Ajankohtaista-osiossa. Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin.

Huom!
Lue myös sopimusehdot!

Ilmoittaudu tästä!