IKM Sininen on 13 – 16 -vuotiaiden uintiryhmä. IKM Siniseen kuuluu tällä hetkellä 7 uimaria. Ryhmässä on kaksi uimaria, jotka ovat kuuluneet tai kuuluvat Suomen Uimaliiton maajoukkueeseen, kaksi arvokilpailumitalistia ja useampi joka kilpailee tai on kilpaillut arvokilpailuissa. Tiivis ryhmä harjoittelee 7 kertaa viikossa.

Ryhmä on siirretty 1.1.2020 Hyvinkään Uimaseuran kilpailutoiminnan yhteyteen. Uimarit voivat halutessaan edustaa kumpaa seuraa tahansa.

Sveisin Uimalan sulkuajalla 2.3.2020 – 30.9.2020 IKM Sininen ui sekä Rajamäen että Tervakosken uimahalleissa. Uudet uintilukujärjetykset tulevat viimeistään 15.2.2020.

Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Jari Andelin.

Mukana sinisen ryhmän valmennustiimissä ovat valmentajat Piia Luoma, Risto Silvola ja Arttu Vänttinen.

Ryhmä on täynnä. Tiedustelut: piia.luoma@uimaseura.fi.

Uimarit IKM Sininen:

Aaro Elli