Tervetuloa tutustumaan Hyvinkään Uimaseuran uintiopetukseen!

Hyvinkään Uimaseura on opettanut Hyvinkääläisiä uimaan jo vuodesta 1967.

Uimakoulujemme vastuuopettajat ovat SUHin ja Suomen Uimaliiton kouluttamia 18 vuotta täyttäneitä uimaopettajia. Toiminnassamme on mukana nuoria apuohjaajia opetuksen laadun ja jatkuvuuden turvaamiseksi. Myös apuopettajat ovat pääsääntöisesti käyneet Suomen Uimaliiton vesirallikoulutuksen.

Hyvinkään Uimaseura ry tarjoaa uimakouluja kaikenikäisille lapsille. Uimakoulutarjonnassa on alkeis- ja jatkouimakouluja sekä tekniikkaopetusta. Uimakouluissa pyritään antamaan lapsille perustaidot vedessä liikkumiseen. Lapselle on tärkeää oppia liikkumaan vedessä rohkeasti. Kun vesi on tullut tutuksi, lapsi voi keskittyä uusien asioiden oppimiseen. Lapsen taitojen karttuessa hän etenee tasoltaan vaativampaan ryhmään. Seura tarjoaa myös ryhmiä vauva- ja perheuintiin.

Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu aina sähköisen ilmoittautumisen kautta.

Kaikista muutoksista tiedotetaan erikseen ryhmälaisille myClub-ilmoittautumisjärjestelmän kautta sekä seuramme sivujen Ajankohtaista-osiossa. Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin.

Jos tarvitset apua sopivan uimakoulun valinnassa tai sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä uimakoulut@uimaseura.fi

SYKSYN 2020 UIMAKOULUT

Toukokuussa 2020 Sveitsin Uimalan remontin on kerrottu olevan aikataulussa. Se antaisi viitteitä siitä, että lokakuussa 2020 päästään taas uimakouluun kotihalliin. Hyvinkään Uimaseura tiedottaa tällä sivustolla syksyn uimakoulujen toteutumisesta viimeistään elokuussa 2020. Lokakuun alussa alkavat uimakoulut on suunniteltu jatkumaan seuraavan sulkuajan alkuun keväälle 2021, joten myöhäisestä alkamisajasta ei koidu oppilaille haittaa.

Hyvinkään Uimaseuran sulkuajan uimakoulut

Sveitsin Uimala sulkeutuu 2.3.2020 ja avautuu taas lokakuun alussa 2020. Sulkuajalla Hyvinkään Uimaseura järjestää jatkouimakouluja sekä tekniikkauimakouluja Åvikin Palvelukeskuksessa Hyvinkäällä. Palvelukeskuksen osoite on Uudenmaankatu 224, 05840 Hyvinkää. Kesällä HyUS alkeisuimakoulut järjestetään yhteistyössä Hyvinkään kaupungin kanssa kaupunkisillassa. Tervetuloa mukaan!

Åvikiin tullessasi, ethän tuki pelastusteitä, kiitos. Auton voit jättää alaparkkipaikalle ja tuoda lapsen palvelukeskuksen sisäpihan ovesta sisään. Aulasta lapsesi viedään saattajan toimesta uima-allastiloihin, aivan kuten Sveitsin Uimalassakin. Uimaopetus järjestetään lämpimässä 32 asteisessa altaassa. Tila on erittäin rauhallinen, joten lapsi pystyy keskittymään uimaopetukseen hyvin. Ryhmäkoot ovat pieniä (10) ja apuna koulutetulla uimaopettajalla on apuopettaja. Valitettavasti et voi odottaa aulassa, joten käytäthän Hyvinkäänkylän ulkoilumahdollisuudet hyödyksesi.

Tervetuloa uimakouluun!

Terveisin