Tervetuloa tutustumaan Hyvinkään Uimaseuran uintiopetukseen!

Hyvinkään Uimaseura on opettanut Hyvinkääläisiä uimaan jo vuodesta 1967.

Uimakoulujemme vastuuopettajat ovat SUHin ja Suomen Uimaliiton kouluttamia 18 vuotta täyttäneitä uimaopettajia. Toiminnassamme on mukana nuoria apuohjaajia opetuksen laadun ja jatkuvuuden turvaamiseksi. Myös apuopettajat ovat pääsääntöisesti käyneet Suomen Uimaliiton vesirallikoulutuksen.

Hyvinkään Uimaseura ry tarjoaa uimakouluja kaikenikäisille lapsille. Uimakoulutarjonnassa on alkeis- ja jatkouimakouluja sekä tekniikkaopetusta. Uimakouluissa pyritään antamaan lapsille perustaidot vedessä liikkumiseen. Lapselle on tärkeää oppia liikkumaan vedessä rohkeasti. Kun vesi on tullut tutuksi, lapsi voi keskittyä uusien asioiden oppimiseen. Lapsen taitojen karttuessa hän etenee tasoltaan vaativampaan ryhmään. Seura tarjoaa myös ryhmiä vauva- ja perheuintiin.

Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu aina sähköisen ilmoittautumisen kautta.

Kaikista muutoksista tiedotetaan erikseen ryhmälaisille myClub-ilmoittautumisjärjestelmän kautta sekä seuramme sivujen Ajankohtaista-osiossa. Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin.

Jos tarvitset apua sopivan uimakoulun valinnassa tai sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä uimakoulut@uimaseura.fi

HUOMIO! Ilmoittautuminen syksyn 2020 uimakouluihin on avattu.

ILMOITTAUDU!

Avaamme uimakouluilmoittatumisen välittömästi, kun Hyvinkään kaupunki varmistaa kauden 2020-2021 tilavuorot. Uimakoulut alkavat 17.10.2020. Seura pidättää oikeuden Hyvinkään kaupungista johtuviin muutoksiin.

Alkeisuimakoulut

Jatkouimakoulut