Uimakoulujemme opettajat ovat SUHin ja Suomen Uimaliiton kouluttamia uimaopettajia, lisäksi toiminnassa on mukana nuoria apuohjaajia toiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi.

Hyvinkään Uimaseura ry tarjoaa uimakouluja kaikenikäisille lapsille. Uimakoulutarjonnassa on alkeis- ja jatkouimakouluja sekä tekniikkaopetusta.

Uimakouluissa pyritään antamaan lapsille perustaidot vedessä liikkumiseen. Lapselle on tärkeää oppia liikkumaan vedessä rohkeasti. Kun vesi on tullut tutuksi, lapsi voi keskittyä uusien asioiden oppimiseen. Lapsen taitojen karttuessa hän etenee tasoltaan vaativampaan ryhmään.

Seura tarjoaa myös ryhmiä vauva- ja perheuintiin sekä Easy Swim opetusta.

Hyvinkään Uimaseura järjestää tekniikkaopetusta myös aikuisille. Aikuisten tekniikkakursseilla keskitytään kehittämään jo uimataitoisten uimareiden uintitekniikkaa.

Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu aina sähköisen ilmoittautumisen kautta.

Kaikista muutoksista tiedotetaan erikseen ryhmälaisille myClub-ilmoittautumisjärjestelmän kautta sekä seuramme sivujen Ajankohtaista-osiossa. Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin.

Jos tarvitset apua sopivan uimakoulun valinnassa tai sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä uimakoulut@uimaseura.fi

Vauva- ja perheuinti

Alkeisuimakoulut