Harjoitusajat ALKU

Alku

Alku on ryhmä, josta pienen kilpauimarin tarina alkaa. Alku-ryhmässä opitaan kilpauinnin kannalta keskeisiä taitoja yhdessä kavereiden kanssa. Vesiliikunnan ilo ja riemu ovat tärkeitä asioita tässä ryhmässä. Ryhmässä opetellaan starttihyppyjä, käännöksiä, uintiasentoja ja eri lajien potkuja. Ryhmäläiset pääsevät käymään kilpailuissa, mutta siellä vasta harjoitellaan. Tärkeintä on, että harjoituksissa on kivaa ja uimari haluaa tulla altaalle tekemään parhaansa. Alku ryhmä on myös risteys, josta uimari voi valita joko kilpauinnin polun tai harrasteuinnin polun.

ALKU ryhmästä kiinnostuneille tuleville kilpauimareille järjestetään kaksi  koeuintia – ensimmäinen marraskuun loppupuolella ja toinen joulukuun puolivälissä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

wiljam.leinonen@uimaseura.fi