Harjoitusajat ALKU

Alku

Alku on ryhmä, josta pienen kilpauimarin tarina alkaa. Alku-ryhmässä opitaan kilpauinnin kannalta keskeisiä taitoja yhdessä kavereiden kanssa. Vesiliikunnan ilo ja riemu ovat tärkeitä asioita tässä ryhmässä. Ryhmässä opetellaan starttihyppyjä, käännöksiä, uintiasentoja ja eri lajien potkuja. Ryhmäläiset pääsevät käymään kilpailuissa, mutta siellä vasta harjoitellaan. Tärkeintä on, että harjoituksissa on kivaa ja uimari haluaa tulla altaalle tekemään parhaansa. Alku ryhmä on myös risteys, josta uimari voi valita joko kilpauinnin polun tai harrasteuinnin polun.

Viikonlopun koeuinnissa olleille ja muille kiinnostuneille: alkuryhmä alkaa ensi viikon lauantaina 12.6.2020 kello 16:00. Ryhmään ilmoittautuminen on nyt auki myclubissa

ILMOITTAUDU

TERVETULOA MUKAAN!!!

Kilpauimarin koeuinti

Järjestämme uimarin aluille koeuinnin Hyvinkään uimalalla. Valmentajamme testaavat uimarit ja neuvovat oikeaan ryhmään. Kaiken ikäiset uimarit ovat tervetulleita. Harrastuksen voi aloittaa jo heti kesällä. Koeuintiin pääsee uimahallin sisäänpääsymaksulla. Minimi vaatimus testiuintiin osallistumiselle on 50m uimataito. Tule 50m altaalle tapaamaan valmentajaa!

Varaa aikasi koeuintiin wiljam.leinonen@uimaseura.fi tai emilia.jarvinen@uimaseura.fi

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa! Rohkeasti mukaan!

Vastuuvalmentaja

Wiljam Leinonen