Harrasteuintiin tutustuminen

Seura järjestää harrasteuintia kaikenikäisille. Harrasteuinnissa harjoitellaan rennosti ja ilon kautta, mutta kuitenkin tavoitteellisesti. Harjoituksissa harjoitellaan uintitekniikkaa, vesipalloa, uimahyppyjä sekä muuta monipuolista vesiliikuntaa. Harrasteuimarit eivät käy kilpailuissa. Minimivaatimus harrasteuintiin tutustumiselle on 50m uimataito. Tule 50m altaalle moikkaamaan ohjaajaa!

Ryhmät:

Hai

Harjoittelee kolme kertaa viikossa sekä talvella extra vesipalloharjoitus. Ylin harrasteryhmä. Ryhmä jaetaan harjoituksissa vanhempiin harrasteuimareihin (yläkoululaiset ja vanhemmat) ja nuorempiin harrasteuimareihin (alakouluikäiset). Jaossa ollaan joustavia iän suhteen. Harrasteuinnissa harjoitellaan rennosti ja ilon kautta, mutta kuitenkin tavoitteellisesti. Harjoituksissa harjoitellaan uintitekniikkaa sekä muuta monipuolista vesiliikuntaa. Harrasteuimarit eivät käy kilpailuissa.

Norppa

Harjoittelee kaksi kertaa viikossa sekä talvella extra vesipalloharjoitus. Toiseksi ylin harrasteryhmä. Ryhmä jaetaan harjoituksissa vanhempiin harrasteuimareihin (yläkoululaiset ja vanhemmat) ja nuorempiin harrasteuimareihin (alakouluikäiset). Jaossa ollaan joustavia iän suhteen. Harrasteuinnissa harjoitellaan rennosti ja ilon kautta, mutta kuitenkin tavoitteellisesti. Harjoituksissa harjoitellaan uintitekniikkaa sekä muuta monipuolista vesiliikuntaa. Harrasteuimarit eivät käy kilpailuissa.

Paratekniikka

Paratekniikkaryhmä on tarkoitettu parauimareille, jotka haluavat parantaa uintitekniikkaansa. Uimari voi halutessaan tähdätä uintikilpailuihin tai vain parempaan uintikuntoon. Ennen ryhmään ilmoittautumista olkaa yhteydessä Hyvinkään Uimaseuran toiminnanjohtajaan Wiljam Leinoseen p. 041 315 6031 tai wiljam.leinonen@uimaseura.fi.

Ilmoittautumislinkki

Vain taivas on rajana näille vesipedoille!

Ota rohkeasti yhteyttä!

uimakoulut@uimaseura.fi