Harrasteuintiin tutustuminen

Seura järjestää harrasteuintia kaikenikäisille. Harrasteuinnissa harjoitellaan rennosti ja ilon kautta, mutta kuitenkin tavoitteellisesti. Harjoituksissa harjoitellaan uintitekniikkaa, vesipalloa, uimahyppyjä sekä muuta monipuolista vesiliikuntaa. Harrasteuimarit eivät käy kilpailuissa. Minimivaatimus harrasteuintiin tutustumiselle on 50m uimataito. Tule 50m altaalle moikkaamaan ohjaajaa!

Ryhmät:

Hai

Harjoittelee kolme kertaa viikossa sekä talvella extra vesipalloharjoitus. Ylin harrasteryhmä. Ryhmä jaetaan harjoituksissa vanhempiin harrasteuimareihin (yläkoululaiset ja vanhemmat) ja nuorempiin harrasteuimareihin (alakouluikäiset). Jaossa ollaan joustavia iän suhteen. Harrasteuinnissa harjoitellaan rennosti ja ilon kautta, mutta kuitenkin tavoitteellisesti. Harjoituksissa harjoitellaan uintitekniikkaa sekä muuta monipuolista vesiliikuntaa. Harrasteuimarit eivät käy kilpailuissa.

Ilmoittautumislinkki

Lukkari

Keskiviikko 18:30 – 19:30

Perjantai 18:30 – 19:30

Sunnuntai 13:30 – 14:30

Norppa

Harjoittelee kaksi kertaa viikossa sekä talvella extra vesipalloharjoitus. Toiseksi ylin harrasteryhmä. Ryhmä jaetaan harjoituksissa vanhempiin harrasteuimareihin (yläkoululaiset ja vanhemmat) ja nuorempiin harrasteuimareihin (alakouluikäiset). Jaossa ollaan joustavia iän suhteen. Harrasteuinnissa harjoitellaan rennosti ja ilon kautta, mutta kuitenkin tavoitteellisesti. Harjoituksissa harjoitellaan uintitekniikkaa sekä muuta monipuolista vesiliikuntaa. Harrasteuimarit eivät käy kilpailuissa.

Ilmoittautumislinkki

Lukkari

Perjantai 17:30 – 18:30

Sunnuntai 11:30 – 12:30

Vain taivas on rajana näille vesipedoille!

Ota rohkeasti yhteyttä!

emilia.jarvinen@uimaseura.fi