Hyvinkään uimaseura järjestää sekä aikuisille että lapsille uintiopetusta ja kurssitoimintaa. Tältä sivulta löydät tietoa aikuisten kurssitoiminnasta.

Aikuisten kurssien vetäjät ovat kokeneita uimaopettajia ja/ tai kilparyhmien valmentajia. Olet siis hyvissä käsissä. Uimalan sisäänpääsymaksu sisältyy aamukurssien hintaan (la ja su 8:00 – 10:30). Niihin kursseihin, jotka eivät sisällä Uimalan sisäänpääsyä on merkitty tämä tieto selkeästi.

Olethan ajoissa paikalla. Opetus on intensiivistä, joten toivomme sekä sinun että muiden osallistujien takia, että turhia keskeytyksiä ei tule. Kiitos etukäteen huomaavaisuudestasi.

Kurssien sisältöä muokataan AINA osallistujien mukaan ja siirrämme sinut kurssilta toiselle ketterästi, jos tarve vaatii. Tule siis rohkeasti mukaan!

Lämpimästi tervetuloa uintimatkalle kanssamme!

Terveisin

Hyvinkään Uimaseuran uimaopettajat ja kurssiohjaajat

HUOMIO! Kurssien aloitus saattaa siirtyä Covid-19 epidemian aiheuttamien sulkujen takia.

Yhteyshenkilö Arttu Vänttinen

arttu.vanttinen@uimaseura.fi

Lähtötaso:

Halu oppia. Kurssilla aloitetaan ihan alkeista. Kurssille osallistuessa ei tarvitse olla aiempaa osaamista.

Kurssin sisältö:

Kurssilla harjoitellaan uinnin perusteita. Uinnin perusteet antavat mahdollisuuden oppia uimaan. Niihin kuuluvat veteen totuttelu, sukeltaminen, kellunta, liuku, uintiasento ja vapaauinnin potkut.

Hinta: 100 euroa (sisältää Uimalan pääsymaksun).

5 x 30 min

24.1.2021, 31.1.2021, 7.2.2021, 14.2.2021 ja 21.2.2021

Lähtötaso:

Käyty alkeiskurssi tai vastaavat taidot eli uskaltaa laittaa pään veden alle. Pystyy uimaan 25m omalla tyylillä.

Kurssin sisältö:

Kurssilla huomioidaan osallistujien toiveet ja taidot kurssin sisällössä. Kurssilla muun muassa harjoitellaan uintiasentoa sekä vapaauinnin-, rintauinnin- ja  selkäuinnin potkuja. Käymme läpi perusteita vapaauinnista, rintauinnista ja selkäuinnista. Oppimisen apuna käytetään vedenalaista videokuvausta. Uimari saa kurssista tekniikka-analyysin.  Kurssi aloitetaan kuivalla. Ensimmäisellä kerralla käydään läpi uinnin mekaniikkaa. Aloitus ison altaan matalasta päästä.

Hinta: 100 euroa (sisältää Uimalan  pääsymaksun).

5 x 30 min

24.1.2021, 31.1.2021, 7.2.2021, 14.2.2021 ja 21.2.2021

Lähtötaso:

Halu oppia vapaauintia. Käyty jatkokurssi tai vastaavat taidot. Pystyy uimaan vapaauintia matkaa (50-100m yhtäjaksoisesti) hyvässä uintiasennossa.

Kurssin sisältö:

Kurssilla keskitytään uimarin henkilökohtaisiin kehittämiskohteisiin vapaauinnissa. Käydään tarkemmin läpi vapaauinnin vetoa, rytmiä ja kytkentää. Oppimisen apuna käytetään vedenalaista videokuvausta. Uimari saa kurssista tekniikka-analyysin. Vapaauinnin vetoa käydään läpi myös älylättäreiden kanssa. Soveltuu erityisen hyvin triatlonisteille ja avovesiuimareille. Kurssi aloitetaan kuivalla. Ensimmäisellä kerralla käydään läpi uinnin mekaniikkaa. Kurssilla käydään läpi myös uimarin kuivaharjoittelua.

Hinta: 120 euroa (sisältää Uimalan pääsymaksun).

5 x 40 min

23.1.2021, 30.1.2021, 6.2.2021, 13.2.2021 ja 20.2.2021

Lähtötaso:

Uimataito hyppy uintisyvyiseen veteen ja uintia 200m, josta 50m selällään.

Kurssin sisältö:

Kurssilla harjoitellaan uintia tehokkaasti kuivalla ja altaalla. Luvassa tehokasta intervallia, josta toistoja tehdään altaassa, veden alla sekä kuivalla. Soveltuu erittäin hyvin jumpista ja crosfitistä tykkääville ihmisille, jotka myös nauttivat olla vedessä.

Hinta: 120 euroa (sisältää Uimalan pääsymaksun).

5 x 40 min