Hyvinkään uimaseura järjestää sekä aikuisille että lapsille uintiopetusta ja kurssitoimintaa. Tältä sivulta löydät tietoa aikuisten kurssitoiminnasta.

Kesän 2021 tarjonnasta löytyy 4 kurssimuotoa, joiden lisätiedot löytyvät tältä sivulta.

Kurssit ovat:

Alkeiskurssi, Jatkokurssi, sekä Vapaauinnin jatkokurssi.

Aikuisten kurssien vetäjät ovat kokeneita uimaopettajia ja/ tai kilparyhmien valmentajia. Olet siis hyvissä käsissä. Uimalan sisäänpääsymaksu ei sisälly kurssien hintaan. Kokoontuminen altaalla aina 15 minuuttia ennen kurssin alkua.

Olethan ajoissa paikalla. Opetus on intensiivistä, joten toivomme sekä sinun että muiden osallistujien takia, että turhia keskeytyksiä ei tule. Kiitos etukäteen huomaavaisuudestasi.

Kurssien sisältöä muokataan AINA osallistujien mukaan ja siirrämme sinut kurssilta toiselle ketterästi, jos tarve vaatii. Tule siis rohkeasti mukaan!

Lämpimästi tervetuloa uintimatkalle kanssamme!

Terveisin

Hyvinkään Uimaseuran uimaopettajat ja kurssiohjaajat

AIKUISTEN KURSSIEN ILMOITTAUTUMINEN NYT AUKI!

Yhteyshenkilö Arttu Vänttinen

ALKEISKURSSI

Lähtötaso:

Halu oppia. Kurssilla aloitetaan ihan alkeista. Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa uintiosaamista.

4  x 30 min

Terapia-allas

30.10.2021 alkaen

La kello 8:30 – 9:00

tai

31.10.2021 alkaen

Su kello 8:30 – 9:00

Kurssin sisältö:

Kurssilla harjoitellaan uinnin perusteita. Uinnin perusteet antavat mahdollisuuden oppia uimaan. Uinnin perusteita ovat veteen totuttelu, sukeltaminen, kellunta, liuku, uintiasento ja vapaauinnin potkut. Kurssi aloitetaan kuivalla. Ensimmäisellä kerralla käydään läpi uinnin mekaniikkaa kuivalla.

Muuta huomioitavaa:

Kurssi kokoontuu uimahallin aulassa ensimmäisellä kerralla. Ohjaaja antaa ohjeistukset ja tulevilla kerroilla kurssilaiset tulevat itse altaalle. Uimahalli on muulta yleisöltä kiinni ja sisään pääsy tapahtuu vanhan ulko-oven kautta nykyisestä B-ovesta. Kurssille tarvitset uikkarit sekä uimalasit.

Mikäli sinulla on kysyttävää kursseista ole yhteydessä aikuisten toiminnasta vastaavaan

ALKEISKURSSIN

Alkeiskurssi Lauantai

LAUANTAI 8:30 – 9:00

Alkeiskurssi Sunnuntai

SUNNUNTAI 8:30 – 9:00

JATKOKURSSI

Lähtötaso:

Käyty alkeiskurssi tai vastaavat taidot eli uskallus laittaa pää veden alle. Uimari pystyy uimaan 25 metriä omalla tyylillä.

tai

8 x 60 min

25 metrin allas

28.10.2021 alkaen

Kurssin sisältö:

Kurssilla huomioidaan osallistujien toiveet ja taidot kurssin sisällössä. Kurssilla harjoitellaan muun muassa uintiasentoa ja vapaauinnin-, selkäuinnin- sekä rintauinnin potkuja. antavat mahdollisuuden oppia uimaan. Kurssilla opetellaan eri uintilajien perusteita. Oppimisen apuna käytetään vedenalaista videokuvausta. Kurssi aloitetaan kuivalla. Ensimmäisellä kerralla käydään läpi uinnin mekaniikkaa kuivalla.

Muuta huomioitavaa:

Kurssi kokoontuu uimahallilla 25m altaan päädyssä, jossa valmentaja on odottamassa 15min ennen kurssin alkua. Kurssille tarvitset uikkarit ja uimalasit.

JATKOKURSSIN

Jatkokurssi 4 x

Torstaisin 19:45 – 20:45

Jatkokurssi 8 x

8 x 60 min

Torstaisin 19:45 – 20:45

VAPAAUINNIN JATKOKURSSI

Lähtötaso:

Halu oppia vapaauintia. Käyty jatkokurssi tai vastaavat tiedot ja taidot. Pystyy uimaan vapaauintia  50 – 100 metriä yhtäjaksoisesti.

25 m allas

26.10.2021 alkaen

Tiistai kello 19:45 – 20:45

Kurssin sisältö:

Keskitytään uimarin henkilökohtaisiin kehittämiskohteisiin vapaauinnissa. Käydään tarkemmin läpi vapaauinnin vetoa, rytmiä ja kytkentää. Oppimisen apuna käytetään vedenalaista videokuvausta. Uimari saa kurssista tekniikka-analyysin. Vapaauinnin vetoa voidaan käydä läpi myös älylättäreillä. Soveltuu erityisen hyvin triathlonisteille ja avovesiuimareille. Kurssi aloitetaan kuivalla. Ensimmäisellä kerralla käydään läpi uinnin mekaniikkaa. Kurssilla käydään läpi myös uimarin kuivaharjoittelua.

Seuraa meitä SoMe:ssa!
Facebook: https://fi-fi.facebook.com/hyvinkaanuimaseura