Hyvinkään uimaseura järjestää sekä aikuisille että lapsille uintiopetusta ja kurssitoimintaa. Tältä sivulta löydät tietoa aikuisten kurssitoiminnasta.

Aikuisten kurssien vetäjät ovat kokeneita uimaopettajia ja/ tai kilparyhmien valmentajia. Olet siis hyvissä käsissä. Uimalan sisäänpääsymaksu sisältyy aamukurssien hintaan (la ja su 8:00 – 10:30). Niihin kursseihin, jotka eivät sisällä Uimalan sisäänpääsyä on merkitty tämä tieto selkeästi.

Olethan ajoissa paikalla. Opetus on intensiivistä, joten toivomme sekä sinun että muiden osallistujien takia, että turhia keskeytyksiä ei tule. Kiitos etukäteen huomaavaisuudestasi.

Kurssien sisältöä muokataan AINA osallistujien mukaan ja siirrämme sinut kurssilta toiselle ketterästi, jos tarve vaatii. Tule siis rohkeasti mukaan!

Lämpimästi tervetuloa uintimatkalle kanssamme!

Terveisin

Hyvinkään Uimaseuran uimaopettajat ja kurssiohjaajat

AIKUISTEN KURSSIT JATKUVAT KESÄLLÄ!

Yhteyshenkilö Arttu Vänttinen

arttu.vanttinen@uimaseura.fi