Sovellettu ryhmän alle kuuluvat ne kilpauimarit, jotka haluavat harrastaa uintia, mutta eivät välttämättä sovellu tarjolla oleviin ryhmiin. Näihin uimareihin kuuluvat esimerkiksi ne Hyvinkään Uimaseuraa edustavat kilpauimarit, jotka asuvat toiselle paikkakunnalla, harrastavat päälajinaan jotain muuta lajia tai ovat esimerkiksi parauimareita, joiden harjoituksista osa tapahtuu toisaalla. Sovellettu ryhmän harjoituskalenteri ja maksut sovelletaan ryhmän nimen mukaisesti uimarikohtaisesti juuri hänelle parhaiten sopivaksi.

Tervetuloa mukaan!

Viileät

Viileät ovat kilpauimareita, jotka ovat joko lopettelemassa kilpauraansa tai ovat pitämässä taukoa kovasta harjoittelusta. Jokainen Viileä on siis harrastanut kilpauintia useamman vuoden ja omaa erinomaisen uimataidon. Viileät harjoittelevat sovitusti vähintään kaksi kertaa viikossa.

Oheiset eli 2. laji

Osa kilpauimareistamme harrastaa päälajinaan jotain muuta lajia kuin uintia. Heille on järjestetty paras mahdollinen yhdistelmä uintia ja muuta harjoittelua, jolla tuetaan urheilijan päälajin kehitystä. Uinti voi siis olla myös oheislaji ja silti urheilijalla voi olla uinnissa kilpailullisia tavoitteita. Ota rohkeasti yhteyttä, niin tehdään paras mahdollinen yhdistelmä juuri sinulle.

Parauinti

Tarjoamme mahdollisuuden tavoitteelliseen kilpauintiin myös parauimareille. Voit uida joko juuri parauimareille suunnatuilla tunneilla tai yhdessä muiden uimareiden kanssa – uintitaidostasi riippuen. Ota yhteyttä, niin katsotaan mikä tukee parhaiten sinun kehittymistäsi urheilijana.

Vastuuvalmentajat

Wiljam Leinonen

wiljam.leinonen@uimaseura.fi

p. 041 315 6031

Valmentaja

Piia Luoma

piia.luoma@uimaseura.fi

p. 040 83 88 777

Valmentaja

Risto Silvola

risto.silvola@uimaseura.fi