Haluatko tietää, miten voit parantaa uintiasi? Tule meille testattavaksi, niin me kerromme miten. Kahden käyntikerran aikana saat kirjalliset tulokset tai tallenteen, henkilökohtaisen palautteen ja treenivinkkejä/ harjoituksia mukaan. Toisen käyntikerran aikana tarkastellaan mitä kehitystä on tapahtunut ja miten harjoitellaan jatkossa. Valittavanasi on kaksi vaihtoehtoa:

SmartPaddle eli älylättäritestaus sekä tekniikkakuvaus.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Testaustoiminnostamme vastaa Arttu Vänttinen

arttu.vanttinen@uimaseura.fi

p. 040 578 33 27

SmartPaddle testaus

Älylättärin antureiden kautta uintidata siirtyy valmentajan puhelimeen. Älylättäri mittaa käsivedon voimaa ja suuntaa sekä uimaria eteenpäin vievän impulssin tasaisuutta.

Hyus Testauspakettiin kuuluu kaksi tunnin kestävää käyntikertaa. Ensimmäisellä kerralla saat tuloksen, palautteen sekä drillit ja ohjelmat tekniikkasi parantamiseen. Toisella kerralla tarkastelemme sitä, mitä kehitystä on tapahtunut. 

2 x 1 h Sveitsin Uimala

Kysy lisää!

Tekniikkakuvaus

Tekniikkakuvauksen avulla näet suoran palautteen uintitekniikkasi parannuskohteista. Hyus Tekniikkakuvauspaketti sisältää kaksi tunnin harjoitus- ja kuvauskertaa, jossa käydään läpi uintitekniikkasi haasteet ja keinot niiden peittoamiseen. Saat mukaasi drillejä sisältävän harjoitusohjelman, joka on tehty juuri sinua varten. Kontrollikerta kertoo miten tekniikkasi on kehittynyt. 

2 x 1 tunti Sveitsin Uimala

Hinta 49e

Kysy lisää!