Sivun muokkaus on käynnissä…

Tervetuloa Hyvinkään Uimaseuraan!

Hyvinkään Uimaseura on uinnin erikoisseura, joka on harjoitellut Sveitsin Uimalassa vuodesta 1967. Toimintamme tärkein osa-alue on kilpauinti. Hyvinkään Uimaseura on Suomen Uimaliiton jäsenseura ja käytössämme on uimaliiton tasovalmennusjärjestelmä, joka on sovellettu vastaamaan seuran uimarien tarpeita. Hyvinkään Uimaseuran kilpauintiryhmissä harjoittelee noin 80 kilpauimaria.

Voit sijoittaa itsesi tai lapsesi alla olevaan taulukkoon seuraavasti: Prerollo: -9 vuotiaat tytöt ja pojat. Rollo: 9-12 vuotiaat tytöt ja 10-13 vuotiaat pojat. IKM (ikäkausimestaruus): 12-15 vuotiaat tytöt ja 13-16 vuotiaat pojat, NSM: 16-17 vuotiaat tytöt ja 17-18 vuotiaat pojat. SM: aikuiset. Masters: todella aikuiset.

Rollo ja IKM ikäiset on jaettu tason, uimarin tavoitteiden ja mieltymysten mukaan ikäkausiluokan sisällä xx eri ryhmään. Jokaisella ryhmällä on vastuuvalmentaja, mutta valmennustiimimme tekee tiivistä yhteistyötä, jotta kaikkien valmentajien vahvuudet tulevat uimarien käyttöön. Tämän paletin langat pitää käsissään toiminnanjohtajamme, joka vastaa kokonaisvaltaisesti seuran valmennuksen yhtenäisen laadukkaasta tasosta ja sen toteutumisesta. Toimimme uimarilähtöisesti ja kilpauintimme johtoajatus on, että olemme toiminnallamme toteuttamassa uimariemme isoja ja pieniä unelmia.

Ryhmät, ryhmien kokonpanot, harjoitusajat ja kilpailukalenterin löydätte klikkailemalla tältä sivulta.

Olet lämpimästi tervetullut toteuttamaan unelmia kanssamme!

#letyourdreamscomethroughwithus #dreamingbig #believe

SM / NSM