Sivun muokkaus on käynnissä…

Tervetuloa Hyvinkään Uimaseuraan!

Hyvinkään Uimaseura on uinnin erikoisseura, joka on harjoitellut Sveitsin Uimalassa vuodesta 1967. Toimintamme tärkein osa-alue on kilpauinti. Hyvinkään Uimaseura on Suomen Uimaliiton jäsenseura ja käytössämme on uimaliiton tasovalmennusjärjestelmä, joka on sovellettu vastaamaan seuran uimarien tarpeita. Hyvinkään Uimaseuran kilpauintiryhmissä harjoittelee noin 80 kilpauimaria.

Voit sijoittaa itsesi tai lapsesi alla olevaan taulukkoon seuraavasti: Prerollo: -9 vuotiaat tytöt ja pojat. Rollo: 9-12 vuotiaat tytöt ja 10-13 vuotiaat pojat. IKM (ikäkausimestaruus): 12-15 vuotiaat tytöt ja 13-16 vuotiaat pojat, NSM: 16-17 vuotiaat tytöt ja 17-18 vuotiaat pojat. SM: aikuiset. Masters: todella aikuiset. Nivelryhmä eli IKM/ ROLLO on sijoitettu Rollo ja IKM ikäluokkien väliin – näin siirtymä ikäluokkien välillä saatellaan sujuvasti.

Rollo ja IKM ikäiset on jaettu tason, uimarin tavoitteiden ja mieltymysten mukaan ikäkausiluokan sisällä 1- 4 eri ryhmään, riippuen kunkin ikäluokan uimarien lukumäärästä. Jokaisella ryhmällä on vastuuvalmentaja, mutta valmennustiimimme tekee tiivistä yhteistyötä, jotta kaikkien valmentajien vahvuudet tulevat uimarien käyttöön. Tämän paletin langat pitää käsissään toiminnanjohtajamme, joka vastaa kokonaisvaltaisesti seuran valmennuksen yhtenäisen laadukkaasta tasosta ja sen toteutumisesta. Toimimme uimarilähtöisesti ja kilpauintimme johtoajatus on, että olemme toiminnallamme toteuttamassa uimariemme isoja ja pieniä unelmia.

Ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu MyClub -järjestelmän kautta. Ryhmiin ei voi ilmoittautua suoraan. Jos olet kiinnostunut harrastamaan Hyvinkään Uimaseurassa, niin otathan yhteyttä joko sinua kiinnostavan ryhmän valmentajaan suoraan tai Wiljam Leinoseen, kiitos!

Kaikilla Hyvinkään Uimaseuran kilpauimareilla, Prerollo -ryhmään lukuun ottamatta, on lähtökohtaisesti Suomen Uimaliiton Blue Card -kilpailulisenssi.

Ryhmät, ryhmien kokonpanot, harjoitusajat ja kilpailukalenterin löydätte klikkailemalla tältä sivulta.

Olet lämpimästi tervetullut toteuttamaan unelmia kanssamme!

#letyourdreamscomethroughwithus #dreamingbig #believe

30.10.-1.11.2020 IKM Karsinnat @Vantaa

Uimarit: IKM ikäiset

14.-15.11.2020 @Oulu

Uimarit: rajan saavuttaneet, sovitaan vanhempainillassa

21.11.2020 Espoo Swim Games @Espoonlahti

Uimarit: ikm -ikäiset, jotka eivät päässeet finaaleihin

27.-29.11.2020 IKM Finaalit @Turku

Uimarit: paikan saavuttaneet

12.12.2020 Sveitsi Christmas Challenge @Hyvinkää

Uimarit: kaikki lisenssiuimarit

17.-20.12.2020 Lyhyen radan SM-uinnit @Espoo

Uimarit: paikan saavuttaneet

Tämän lisäksi tulee mahdollisesti kaksi tai useampi seuracup:ia, jotka tehdään yhteistyönä Nurmijärven Uinnin kanssa. Osa cup:eita on Rajamäellä, osa Hyvinkäällä. Näistä tietoa myöhemmin. Cup:eihin osallistuvat kaikki, joilla on lisenssi.

NSM Cool ryhmän kanssa sovitaan erikseen mihin kilpailuihin he osallistuvat.